drs. Martine Groen

Martine Groen is de oprichter van het Instituut voor Geschillen.

Met haar achtergrond als BIG-geregistreerd psycholoog / psychotherapeut werkte zij tot aan haar pensionering als relatie- en gezinstherapeut en was zij lid van diverse beroepsverenigingen. Als specialist  in het behandelen van Posttraumatische stressstoornissen heeft zij gedurende 10 jaar gewerkt in zogenaamde post-war situaties in voormalig Joegoslavie en Zuid-Afrika. Op grond daarvan heeft Martine trainingen ontwikkeld voor professionals in het verwerken van geweld en het leren hanteren van conflicten.

 

Drs. Ruben Schrameijer

Afbeelding Ruben SchrameijerBIG-geregistreerd GZ-psycholoog.

Begonnen in de acute psychiatrie in Amsterdam, en later in New York, heb ik veel gewerkt met crises, psychotische stoornissen en ernstige persoonlijkheidsstoornissen. De afgelopen jaren werk ik bij een bekende polikliniek waar ik psychotrauma, angst- en stemmingsstoornissen behandel.

Daarnaast ben ik bedreven in het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek. Ik werk aan de hand van de cognitieve gedragstherapie, EMDR en technieken uit de specifieke persoonlijkheidsbehandelingen schematherapie en dialectische gedragstherapie.

Mijn uitgangspunt; jij bent de regisseur van je eigen leven. De therapie duurt zo kort als het kan en langer als het moet. Meer weten? Bezoek dan De PSY